Ny design!

Gud vad glad jag är! Fått en ny proffsig design gjord av en tjej som heter Kia, gud vilken talangful tjej hon gör massor av bloggdesigner och alla är lika vackra! :D Hittade den på http://www.bloggdesign.nu/ riktigt rolig och smart sida!
Nu går ögonen i kors och jag måste sova för imorgon är det jobb som gäller!

Sov så gott!

Måndag

Vart inget jobb idag, vaknade och var sjuk! :( Var alldeles varm i hela kroppen och hade en fruktansvärd huvudvärk som har suttit i hela dagen trots alvedon, inte roligt alls.

Något som är betydligt roligare är att min älskling åkte iväg och köpte en laptop till mig idag! Jippie!!!! =) Har dock inte börjat använda den än för det är så mycket som ska instaleras och ändras och gud vet allt, men snart kan jag blogga helt trådlöst!

Söndag

Snart dags att sova och ännu en helg är över och en ny vecka med jobb börjar. Dock bara 4 dagars vecka då det är Valborg, älskar sådana veckor dom går så himla fort.
Gårdagen var underbar, var hemma hos min mamma och pappa och satt ute och solade på altanen. Fick tillomed lite färg i ansiktet, så nu slipper man se kritvit ut. =)

Ska försöka hinna med att fota lite i veckan och nästa helg så jag har lite nya bilder att visa! =) Så länge får ni nöja er med en gammal bild nu när solen gått ner.

Ny blogg!

Känns riktigt roligt att börja blogga igen, jag har saknat det så j-la mycket.
Men nu har jag lärt mig av mina misstag, jag ska bara blogga när jag har tid och verkligen lust att blogga d.v.s mest på helgerna. I veckorna jobbar jag och är trött men kommer självklart att även kunna skriva då och lusten faller på.


Som vanligt är jag sämst på att göra snygga designer, så jag låter det vara ett tag tills jag hittar någon som kan hjälpa till! =)

Välkommen till min nya blogg!
Välkommen till min blogg! Jag heter Therese är 25 år och bloggar när andan faller på om stora och små saker. Kameran är ofta med mig för att dokumentera allt som händer. Alla bilder på bloggen är tagna av mig och skyddade av upphovsrätten och du får inte kopiera dem utan min tillåtelse.
RSS 2.0

Kia