Veckans Fototriss: InsekterFler bidrag hittar ni här

Back to work!

Fick ett litet prov på hur det skulle kännas att vara tillbaks på jobbet i fredags, det var helt ok trots att jag var hur trött som helst. Men imorgon börjar det på riktigt, min första vecka tillbaks på jobbet efter 3 veckors härlig semester! Men det har sina fördelar det också! =) Ska bli skönt att ta tag i träning och sånt som väntar som man inte orkat med när man varit ledig!
Dags för sängen, avslutar med en bild jag tog på semestern.


Orkidéer

När älsklingens mamma var här i torsdags så fick vi 2 st jätte fina orkidéer av henne, här är första bilderna av en av dom. Vart faktiskt riktigt nöjd med bilden själv! =)


Kvällspromenad!

Kom nyligen hem ifrån en kvällspromenad, finns det något bättre än att vara ute och gå en mysig o sval sommarkväll!?  Bilder vart det oxå!

Veckans Fototriss: SmultronställeFler bidrag hittar ni här

2 trevliga dagar!

I onsdags var det födelsedagskalas för både min lillebor och min mamma, det vart presenter, god mat och tårta! Hur trevligt som helst!
Sen igår torsdag så kom min blivande svärmor och hälsade på oss för första gången, vi lunchade hade lite siteseeing av staden och en fika hemma hos mina föräldrar! Var en helt perfekt dag och vädret var kanon!

Tog en bild på en stor kätting i hamnen igår, sen gjorde jag om den lite i ps, vad tycks?


Fisketripp!

Idag var det ÄNTLIGEN fint väder så jag, killen och min lillebror drog och fiska. Det var trevligt och mycket varmt, brände såklart ryggen i solen.
Sen kom det en pappa och fyra barn och alla kastade med kastspö och ingen hade koll på vad dom höll på med, trode killen skulle få ett fiskedrag i ryggen och det var ungefär då vi beslutade oss för att det var dags att åka hem!Och fisk fick vi! =)

Sen kom det ett plan och flög över oss!Födelsedagskalas!

Idag har vi haft födelsedagskalas hemma, det är våran katt Namok som fyller 6 år idag! :D Hon fick massor med presenter bland annat en matta som hon kan vässa klorna på, den vart verkligen en favorit. Sen fick hon godis en ny karda och läcker tonfisk i gelè. :D 


Veckans Fototriss: SiffrorFler bidrag hittar ni här

Power Meet i bilder!

Semester!!!

Äntligen semester! Känns helt underbart, nu ska jag bara ta det lungt och vila i 3 veckor. =) Det bästa av allt är att min kamera är tillbaks från reparatören och att  jag kan ha den hela semestern och ta bilder. Hoppas nu bara att det verkligen är lagad, annars vet jag inte vad jag gör...

Imorgon ska vi ner på Power Meet, för folk som inte vet vad det är så är det ett jätte stort möte med gamla amerikanska bilar och raggare. Sen blir det såklart en massa vanliga människor oxå som är nere för att titta på bilar, festa och ha roligt. Ska försöka ta lite bilder! =)Välkommen till min blogg! Jag heter Therese är 25 år och bloggar när andan faller på om stora och små saker. Kameran är ofta med mig för att dokumentera allt som händer. Alla bilder på bloggen är tagna av mig och skyddade av upphovsrätten och du får inte kopiera dem utan min tillåtelse.
RSS 2.0

Kia