Fototriss: Bokstaven S eller E

Jag valde bokstaven S, hoppas att ni gillar mina bilder! =)Fler bidrag hittar ni här

Lördag!

Sitter utanför mitt föräldrahem nu, mamma och pappa har åkt iväg med husbilen och jag o älsklingen är här för att hålla min lillebror sällskap och så ska vi grilla senare ikväll. Vi har redan hunnit spelat både badminton och kubb, jag har blivit helt värdelös på kubb tydligen hahahaha.

Trådlöst internet och laptop är helt underbart, kunna sitta ute och skriva i sommarvärmen! Underbart! Hoppas att det blir en ljummen sommarkväll nu, då skulle dagen bli helt perfekt!

Äntligen helg!

Och vilket kanonväder! :D I helgen blir det sola och grilla det är säkert.

Har fått en ny älskling, den är helt underbar och jag är jätte nöjd!Sen är det bara en vecka kvar att jobba och sen har jag 3 veckors semester :D Livet flyter på bra nu! =)

Midsommardagen

Igår var det midsommar, vädret var dåligt och det va kallt. Jag tycker charmen med hela midsommar försvinner om det inte är en varm sommar kväll, så det vart en ganska tidig kväll och vi åkte hem runt klockan 00. Men maten och sillen var såklart jätte god, gud vad jag älskar sill, potatis, gräddfil, rödlök och gräslök! :D

Har beställt en ny mobiltelefon, får förhoppningsvis den och mitt nya abonemang någon gång nästa vecka! Sen är det bara 2 veckor kvar tills min semester!!! Ska bli så underbart!!! :D

Regn och rusk!

Hela helgen har jag bara mest varit inomhus, finns inte så mycket annat och göra när det är sådant här dåligt väder ute. Får inte lust till att göra någonting alls!
Nu ska jag titta på The Hills och The City på nätet och krypa ner här i stolen med en tjock tröja och en varm kopp tee.

Hoppas att veckan går snabbt då det bara är 4 dagar och sedan är det midsommarafton! :D

Veckans Fototriss: Hett

Som förut så är min kamera återigen inlämnad på reparation så jag har letat lite i arkiven på bilder som passat! =)Fler bidrag hittar ni här

En till!

Söndag kväll och jag sitter här med ont i huvudet och vill bara gå och lägga mig! Men tycker att jag borde vara vaken ett litet tag till, så jag lekte lite till med den nya tekniken jag har lärt mig i photoshop. Jag tycker den vart jätte bra! =)


Lära sig nya saker!

Det är nog det roligaste som finns! :D Kolla vad jag har lärt mig idag genom att leka runt i photoshop lite och läsa på lite olika bloggar! :D


Veckans Fototriss: Svart och vitt

Äntligen fått tillbaks min kamera, men nu när jag var ute idag för att fota till fototrissen märker jag att den inte alls är lagad och att den fortfarande drar hur mycket batteri som helst! :( Får be min pappa att lämna in den igen för att se vad dom säger. Men det vart iaf bilder till en fototriss idag! =)Fler bidrag hittar ni här

Fredag och nya blommor! =)

Den här veckan har gått väldigt fort, kanske för att jag varit ensam på jobbet och haft fullt upp. Det ska bli så skönt att få sova ut imorgon och sedan gå upp o äta en god frukost i lugn och ro! =)
Ikväll kommer min lillebror, vi ska äta tacos och titta på talang, han som pratar som en 5 åring är bäst och jag skrattar så fort jag hör/ser honom. Hoppas att han går vidare till final!

Har kommit upp mycket nya växter i rabatten här utanför, men bara en till som slagit ut sina blommor. Vet inte vad den heter, men den är så fin och det ser ut som små huvor från sidan! =)
Välkommen till min blogg! Jag heter Therese är 25 år och bloggar när andan faller på om stora och små saker. Kameran är ofta med mig för att dokumentera allt som händer. Alla bilder på bloggen är tagna av mig och skyddade av upphovsrätten och du får inte kopiera dem utan min tillåtelse.
RSS 2.0

Kia