Dag 8 - 15

Har inte hunnit skriva eller visat några bilder. Har fullt upp med jobb och lägenhet. Men här kommer iaf ett par bilder!

Vi har fått diskbänk och kran!
Vi bygger nya väggar runt rör!


Badrummet går framåt! :D

Vi hittar skatter som har legat gömda!Och nu är det höst på riktigt!


Dag 7

Mamma och Pappa är världens bästa och dom målar och slipar foder och fönster när vi inte kan vara där för att vi måste jobba! Bästa dom!
Johnny elektriker har varit där idag och börjat dragit elen till badrummet, vi har även pratat om hur vi ska lösa el i dom övriga rummen då vi behöver ha fler eluttag. Känns skönt när man hittar lösningar!
Spisen vi köpt och fått hemlevererad måste bytas då det är en 3-fas och vi inte kan ha det i lägenheten och det kan inte fixas på något sett som inte skulle bli jätte dyrt. Men en likadan fast 1-fas är redan beställd och vi byter den på torsdag. Ibland är det bra att ha en pojkvän som jobbar på elgiganten! :D

Dag 5

Vi gör små saker som knappt märks, slipar dörrfoder, tapeter och en massa tråkigt. Men har iaf börjat målat det första.
Mitt knä hoppade ur led och gjorde att allt stannade av för en stund, men en pappa på apoteket och lite bandage senare kunde jag sittandes fortsätta att måla.
Dag 6-8 kommer det inte bli så mycket på renoveringsfronten då jag och jonatan jobbar båda två.

Bilder på gammla tapeter vi hittat under ett lager av 5 andra.


Dag 3-4

Golv är rivna, 50 gånger fram och tillbaks i trappen och 2 turer till återbruket med en massa skit och vi är en liten bit närmare! :D Vi har rivit ner tapeter slipat bort färg från foder och tagit bort lister.
Leveranser av diskbänk, badrumsinredning, spis, diskmaskin och fläkt har kommit.


Dag 2

Rivningen har börjat!
Dag1

Hallen

Köket

Vardagsrum

Sovrum

Datarum

Badrum


Jonatan städar! :DVi skålar med champagne i plastmugg!


Nu är det nära!

Imorgon skriver vi på lånet för lägenheten och får nycklarna, sen är den vår på riktigt! :D Var där idag och skulle städbesikta, var riktigt dåligt städat! Men vi struntar i det just nu med tanke på att vi ska renovera i alla rum så det gör inte så mycket. Dåligt endå med tanke på att det är ett städbolag som har städat.
Tänkte jag skulle ta en del "före" bilder på lägenheten imorgon oxå så ni får se hur lägenheten ser ut nu i början!Välkommen till min blogg! Jag heter Therese är 25 år och bloggar när andan faller på om stora och små saker. Kameran är ofta med mig för att dokumentera allt som händer. Alla bilder på bloggen är tagna av mig och skyddade av upphovsrätten och du får inte kopiera dem utan min tillåtelse.
RSS 2.0

Kia