Tråkig dag!

Idag hade jag absolut ingenting att göra på jobbet, så jag har mest gått och släpat fötterna efter mig. Det slutade med att jag fick gå hem efter lunch, men allt detta väntade och släpande under dagen har bara gjort mig seg och trött.
Tog lite bilder på våran rabatt som vi har utanför huset här på alla olika blommor men jag vart inte alls nöjd med korten så det blir nog att ta en vända ner igen och ta fler bilder. Imorgon är jag ledig!!! =) Ska bli så skönt att få sova ut och bara vila hela dagen, ska inte planera någonting bara va! :D

Kommentarer
Postat av: Cika

Vad tycker du om att läsa i en blogg? Nu har du chans att göra din röst hörd och påverka vad som skrivs i Cika så att det blir en blogg som du vill läsa i fortsättningen!Härlig bloggdesing btw, stilren och jättefräsch :)

2009-05-20 @ 23:50:48
URL: http://cika.blogg.se/
Postat av: Kia

sv: Åh! Frukt är gott. :)

2009-05-22 @ 11:25:13
URL: http://kias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback


Välkommen till min blogg! Jag heter Therese är 25 år och bloggar när andan faller på om stora och små saker. Kameran är ofta med mig för att dokumentera allt som händer. Alla bilder på bloggen är tagna av mig och skyddade av upphovsrätten och du får inte kopiera dem utan min tillåtelse.
RSS 2.0

Kia